Vállalati kultúra | Üzleti etika

A SolaX Power elkötelezett a tisztességes, méltányos és megfelelő ellátási lánc rendszerének kialakítása mellett. Beszállítói megfelelés-ellenőrzési mechanizmusunk célja annak biztosítása, hogy minden beszállítónk megfeleljen etikus üzleti normáinknak, valamint a jogi és szabályozási követelményeknek, beleértve, de nem kizárólagosan az emberi jogok, a munka, a környezetvédelem és a korrupció elleni küzdelem szempontjait. Beszállítóinkat különböző intézkedésekkel ellenőrizzük, beleértve a szerződések és irányelvek dokumentumainak felülvizsgálatát, helyszíni látogatásokat, harmadik fél által végzett auditokat stb. a beszállítói megfelelés és megbízhatóság biztosítása érdekében.

Ha tudomására jut, hogy beszállítóink megsértették az üzleti etikai normákat vagy a törvényi és rendeleti előírásokat, kérjük, haladéktalanul értesítsen minket. Alaposan kivizsgáljuk és foglalkozunk a bejelentéseivel, megtesszük a szükséges korrekciós intézkedéseket, és biztosítjuk a vonatkozó információk bizalmas kezelését. Nagyra értékeljük támogatását és segítségét a tisztességes, méltányos és szabályszerű üzleti környezet fenntartásában.

Vision

Megbízható globális piacvezető az intelligens energiamegoldások terén

Küldetés

Optimális új energiamegoldások globális ügyfelek számára

Alapvető értékek

Nyitottság, gyorsaság, pontosság, szorgalom, innováció, felelősségvállalás

SOLAX POWER VISION

A SolaX Power a tiszta, fenntartható, megújuló energiával táplált jövőt képviseli. A Solax Power a napelemes invertertechnológia határainak feszegetésével a ma piacon kapható leghatékonyabb napelemes invertereket gyártja, lehetővé téve ügyfeleink számára, hogy még többet használhassanak a napból származó ingyenes, tiszta energiából.

Kapcsolatfelvétel

Ha bármilyen kérdése vagy észrevétele van, kérjük, forduljon hozzánk bizalommal.

Kapcsolatfelvétel